irlanda-1

Irlanda – țara feerică de pe coasta Atlanticului

Irlanda poate fi caracterizată folosind un singur cuvânt: bucurie. Iar aici nu vorbim doar despre frumusețea incredibilă a golfurilor, insulelor, a văilor și a stâncilor. Istoria captivantă, cultura și miturile au și ele un rol important. Toate lucrurile de aici respiră libertate. Fiecare castel, teren, moară sau cărare are propria sa legendă care este transmisă din generație în generație.

Se spune că peisajul natural al “Insulei de smarald” a fost creat special pentru cei care iubesc liniștea. Clima aspră, cu vânturile sale reci care suflă cu putere chiar și vara, stâncile singuratice și sălbăticia înconjurată de valurile rebele ale oceanului Atlantic, țin la distanță turiștii.

Cu toate acestea, cei care doresc să meargă în locuri mai aglomerate pot vizita oricând unul dintre faimoasele baruri irlandeze și să se bucure de o halbă de Guiness și de muzica live.

Așadar, este imposibil să nu vă îndrăgostiți de Irlanda. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, următoarele fotografii vă vor convinge cu siguranță!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *